Колосални суми ще прибират най-популярните чалга изпълнители у нас -

...
 Колосални суми ще прибират най-популярните чалга изпълнители у нас -
Коментари Харесай

Кой колко ще лапне по празниците: Азис прибира 100 бона за ЧНГ, Софка 50, Галена си остава вкъщи

 Колосални суми ще прибират най-популярните чалга реализатори у нас - Азис и Тони Староро. Ромският славей и индивидът глас ще потвърдят максимата, че ден година храна. Или в тази ситуация два дни - Коледа и Нова година.

Доайените в средите ще се скъсат от пеене около празниците, само че в банковите им сметки ще влязат толкоз тлъсти пачки, колкото един средностатистически българин не може да изкара с труд и пот на челото за цяла година. Но който си го може, го може, е споделил класикът И е прав!

Както всяка година хонорарите на изпълнителите са много повишени за Коледа и Нова година тъй като артистите и певиците би трябвало да се откажат да честват с околните и фамилиите си, с цел да веселят народа. А на фона на възходящата инфлация най-вървежните в музикалните среди подвигат още повече възнагражденията си.

Навръх Коледа - 25 декември Азис има едно присъединяване, от което ще завоюва 5-цифрена сума. Хонорарът на Костинбродския славеи е тъкмо 25 бона. За Нова година кралят на фолка има 2 декларирани участия - или другояче казано - ще работи четири часа защото нормално едно “ излизане на сцената трае към 2 часа. Хонорарът му тогава е повишен и той ще получи 35 000 лв. на присъединяване.

Преди стъпването на Новата година кралят на попфолкът ще пее в заведето на известния от от „ Игри на волята “ Мартин Елвиса. Кувертите стартират от 500 лева на човек, тъй че няма да е проблем да се заплати умопомрачителният хонорар на изпълнителя. Няколко часа по-къс-но Азис ще отскочи до чалготека в центъра на София. Така почти, по-груби сметки, банковата сметка на ромския славей ще набъбне с едни 100 бона за двата празника.

Същата е обстановката и с Тони Стораро. Човекът глас не пропуща опция да захлеби крепко в празничните дни. Стораро-старши взема по-малко пари от сътрудника си, само че ще се натовари с повече изяви. И по този начин той ще стигне кота 100-150 бона празниците. Стораро е възнамерявал да посрещне 2024г. във Велинград, където има две участия. Хонораът му не подлежал на коментар - 25 хиляди лева

Най-желаната изпълнителка Софи Маринова също ще се скъса от работа за празниците. Ромската перла също ще бъде във Велинград и единствено за вечер ще прибере 50 бона.

За разлика от другите си сътрудници, Галена няма да печели пари по празниците , фурията от Смядово още веднъж избира семенния уют, вместо да работи като луда и да лети от механа в бар. Традиционно чалга дивата ще пее в заведението на брачна половинка си Галин в Търново. Галена посрещна 2023 година в Пунта Кана, където пя на стотици българи, само че още веднъж бе с мъжа си и двете им деца.

Преслава май също ще изкара празниците със фамилията. Дългогодишната номер 1 в сектора още не е оповестила програмата си около многото почивни дни. Което подухва на мисълта, че може да избере фамилния уют и да бъде с мъжа си Павел и дребната Паола вместо в нощните заведения, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР